mandag, juli 20, 2009

The One with Malmø

Malmø var skøn. Den svenske krone befinder sig i øjeblikket på en kurs af 67,5 (eller der omkring). Fantastic. Jeg fandt næsten de bukser jeg manglede, men måtte desværre erstatte Killah med endnu et par Dr. Denim.
Michael (som er den her fyr, jeg ser meget til - men som jeg ikke danner forhold med - exkæresten - årgh det er forvirrende), købte jeg en taske til. Jeg har nemlig stjålet hans All Stars. Men fandt denne Fred Perry, som han nok burde have fået i fødselsdagsgave i stedet.

Skal du til Malmø i nærmeste fremtid ? (sæt kryds)
JA _____ NEJ _____ MÅSKE ____

hvis nej - overvej det kraftigt.

Hvis ja - følgende råd:
Fra Nørreport kører Bus 999 til Malmø Centrum. Den tager der lige til døren (Hovedgaden). Og prisen er mumselicious. 130 kr tur-retur, men er du den heldige ejer af et rabat kort koster det kun 80 kr.
Hvis du hopper af bussen ved Triangel, løber du lige ind i to af de større magasiner. Men tager du til sidste stop, ender du for enden af hovedgaden (i øvrigt den ende med mere mad).
Husk småmønter til toiletter.
Er du til lidt sjovt og anderledes boliginteriør, så er Designertorvet et oplevelse (og et grin) værd. Her købte jeg en fed halskæde der ses i bunden. Der er mange smykker fra lokale designere - meget inspirerende ! Men også smukke kopper, som Louise ikke kunne forlade butikken uden et par stykker af. Og som endda fik mig til kraftigt at overveje at lære at drikke varme drikke.
Der ligger et mindre magasin også lige ved kanalen, som har en masse fede interiør ting i stuen og tøj til kvinder på 1. sal (heriblandt f.eks. Bruuns Bazar).
Kan du godt lide den danske H&M, vil du elske den svenske. Sverige har en anelse anderledes kollektion, men jeg elskede hele den sorte stil fyldt med nitter og lynlåse. Meget futuristisk.
Twilight sagaen var udsolgt på engelsk, og må indrømme. Mit svenske slår ikke benene væk under folk(svenskere).
Men mit favorit køb er disse to neglelakke.
Den ene var mintgrøn og dejlig frisk og forårsagtig.
Den anden var den mørkeblå jeg havde søgt med lys og lygte - men mat !
I
am
Loving
it

3 kommentarer:

Maria Stec sagde ...

Årh hvor er det godt at høre du også var i Malmø!! jeg var der for hvad, to uger siden? og det var heaven! du har fuldstændig ret i, at man kun kan elske den svenske krone, og h&m ér jo svensk, så den er like hundrede gange federe i Sverige :) jeg købte så mange ting derhenne, og jeg elskerelskerelsker svensk! siden jeg var 12 ville jeg flytte til Stockholm og bo ;)

og kan se du har ændret lidt på din blog, det er blevet superfedt :)

Tuggie sagde ...

Hehe ja det er nemlig dejligt at tage på shopping i Malmø ! :D
Må også indrømme, at selvom den danske H&M ikke frister mig, så er den svenske til gengæld ret fed. Det er åbenbart lidt mere min stil, ups ^^
Ah har den dejligste veninde som også pønser på at tage sine ting og stikke af til Stockholm. Men hun ka lige vove på at prøve ! Haha :P

Tak, men orv hvor tog det meget tid og sved ta få det hele på plads - men tak :)

Maria sagde ...

Hej Tuggie,

Tak for tippet og den super gode Malmø-guide. Glæder mig sindssygt til at komme derover i morgen!

/Maria

Related Posts with Thumbnails