onsdag, juli 22, 2009

The One with Recommendations for Other Blogs !

Da jeg i dag hopper rundt i hygge tøj (Billabong surfer shorts som jeg havde købt til Michael på designerforum, men som han ikke kunne passe (men jeg kunne, hehe), min lilla'e Gio Goi og gerne en kasket til) er det ikke meget mode jeg har på hjernen.
Derfor vil jeg gerne dedikerer et blogindlæg til de kære andre bloggere.

Jeg følger en del blogs - og her er derfor mine anbefalinger i tilfældig rækkefølge:

The life of Miss Jeanett er fyldt med forskellige (oftest) moderelateret indlæg. Men her vil du finde foreslag på lidt mere unikke tøjstykker eller anderledes sammensætninger. Miss Jeanett er god til at tænke ud af boksen og hendes blog er derfor meget inspirerende.

BYKATRINE fascinerer mig mere ved hendes magiske billeder. Nu ved jeg ikke om det er et godt kamera eller interessant redigering - but I like it. Hendes indlæg er også for det meste mode relateret, men det kan vi jo godt lide ! Her vil man også kunne løbe ind i et DIY projekt eller to.

CPH Thoughts blogger om lidt mere eksklusiv mode (læs: for dyr til min pengepung), men derfor er hendes blog fangende alligevel. Man må vel have lov til at drømme ?

Fierce og fattig på SU! See now, thats what I'm talking about. Det er ikke altid at denne blog rammer lige min stil, men nu kan min pengepung lege med. Bloggen handler ikke altid om mode, men også om bloggerens liv både i tekst og billeder. Det er dejligt når der engang i mellem kommer et personligt præg ind over bloggen. Så går det pludselig op for en, at der faktisk sidder en anden en bag computeren.

Stylemeupplease er skrevet af Susie, som er både smuk, men også har en smuk stil. Hun har nogen spændende DIY projekter, som giver en lyst til at spænde ned i den nærmeste Panduro eller Stof 2000 ASAP. Hun deler også ofte ud af hendes egne inspirations kilder.

Tussen er en fashion blog der vil noget. Her finder man ofte Dagens outfit, og det er aldrig skuffende. Tussen har en stil som ser eksklusiv og elegant ud - og på samme tid, nede på jorden. Hun blandet både mærkevarer og ikke-mærkevarer (ja der er sikkert et mere intelligent ord for det), men formår stadig at fuldende looket.

Verden ifølge Monce handler om alt mellem himmel og jord, og fungerer mest som billedeblog. Den er hyggelig og fin.

Fashion Flux skrives af en smuk, finsk pige. Hun har en fantastisk stil - og det er også bloggens omdrejningspunkt. Hun udfører mange DIY projekter, og hold da op det bliver skide flot ! Hun er smuk, tøjet er smukt og billederne er smukke. Helt i gennem smuk blog.

Spejlvendt er en kreativ, anderledes og fed blog. Den handler ikke blot om mode og stil, men ofte også med musikalske indslag og nogen gange bare lidt hygge.

JeanneD skriver en blog om alt muligt forskelligt, ofte fulgt af flotte billeder. Hun har en lækker stil (og et lækkert hår !). Her kan du også finde inspiration til musik.

Fashion is on Fire handler, sjovt nok, mest om mode. Men her finder du næsten noget for enhver smag ! Her er forskellige prisklasser, forskellige behov og forskellige stile. Her finder man nemt små tips, til hvor man selv lige skal holde et øje åbent.

Maria Stec's blog handler faktisk også om en masse forskelligt. Her får man indblik i en sød og jordnær piges liv. Hendes tanker går både på dagens outfit (which we have a tendense to love), sukker, bekymringer, familie eller bare mode generelt. Desuden er Maria altid frisk med en kommentar på ens blog, og dét er altid dejligt.

Mi Confesión er en blog jeg kun lige har fundet i går, men som jeg allerede er stærkt fascineret af. Her får man mulighed for at følge en smuk pige med lækker stil og kreative evner. Hun tager nogle skide flotte billeder, som man ofte skulle tro var klippet ud af et magasin.

Funky Crazy Cool handler meget om mode (ja jeg har vist noget for modeblogs) - men de fine beklædningsstykker er ikke bare funky, crazy and cool, men også stilet. Hun breder sig over forskellige stile og forskellige prisklasser, så alle kan være med. Og ellers kan man jo altid bare få god inspiration.

Eventuelt og Måske er inde i en Dankort--ikke-(mis)bruges-mere!!! periode. Og det er fantastisk. Her kan man finde alverdens råd til små besparelser (bl.a. Vareprøver fra Korres Scandinavia). Men nogen gange handler bloggen også bare livet og man får pludselig et personligt præg på bloggen.

Hvis du ikke er faldet over Blogsbjerg endnu - så skynd dig. Det er en utroligt underholdende blog om en kvindes liv. Jeg er dybt fascineret over hendes kunst i at få ganske almindelige hverdags ting til at virke så spændende. Den er fyldt med humor.
http://www.blogsbjerg.com/

Sacha Hilton er en skøn blog skrevet af en ung, fransk(?) dreng i high-class miljøet. Det er spændende og udfordrende. Hans stil er drømmende og billederne magiske. Der er bare et eller andet utroligt dragende ved denne blog.
http://sachahilton.blogspot.com/

MY-CLOTHING-BLOG er fed, eller nærmere sagt bloggeren er sej ! Den skrives af en 14 årig dreng med fantastisk stil. Den er fin, underholdende og spændende. Modefænomener som har indblandet vintage, mærkevarer eller ganske enkelt - DIY.

Carbon Couture: Your Cheat Sheet to Everything Chic er en fuldført og genial DIY blog ! her finder du masser af inspiration og andet sjov. Forskellige fænomener.
http://carboncouture.blogspot.com/Det er dem, jeg har fundet kærlighed til i løbet af mine korte tid herinde - føler du dig overset, smid en kommentar :)

10 kommentarer:

jeanne sagde ...

Nej men gud hvor sejt, ville lige tjekke din blog ud og så står jeg på sådan en fin liste :D Coolness. Hvis du med tagge mener at linke "direkte" istedet for at skrive adressen skal du:
1. Gå ind under opret nyt indlæg
2. Skrive en tekst ("jeg synes google er sejt")
3. Markere det ord du vil have man skal trykke på for at komme til siden ("google")
4. Når du er inde for at skrive indlæg er der sådan en "header" hvor du kan gøre teksten fed etc. Tryk på den grønne runde knap ("Link")
5. Der popper en link boks op. Skriv adressen du vil linke til (www.google.dk)
6. Voila :)

HÅber det var det du mente og jeg ikke bare har vrøvlet i uendelighed :D

Tuggie sagde ...

Tak Jeanne !
Det må jeg lige lege lidt med :P

Miss Maybe sagde ...

Jeg bukker og takker for de pæne ord - hvor er du bare skøn!

Miss Jeanett sagde ...

Ej, tusind tusind tak!! Du har simpelthen lige reddet min dag! :)

Amalie♡ sagde ...

Hej Tuggie

Opdager lige mit navn på din liste! Tusinde tak ... Jeg skal prøve at gøre det lidt mere budget-venligt ;-)

/Amalie♡
cphthoughts.blogspot.com

Line sagde ...

Wow! Jeg har lige opdaget min blog på din liste! Sikke en overraskelse, jeg er jo ikke sådan en flittig-lise, der opdaterer hver dag, men jeg prøver da at komme op med nogle interessante indslag. Tusind tak, fordi du gider at læse med og for opmærksomheden her på din blog :-)

Anonym sagde ...

I want not concur on it. I assume polite post. Specially the appellation attracted me to review the sound story.

Anonym sagde ...

Good dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.

Anonym sagde ...

Hi, as you can see this is my first post here.
Hope to get some assistance from you if I will have some quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)

Anonym sagde ...

Hello everybody! I do not know where to start but hope this place will be useful for me.
Hope to receive some assistance from you if I will have any quesitons.
Thanks and good luck everyone! ;)

Related Posts with Thumbnails