fredag, februar 13, 2009

The One with Chai&Fastelavn&Twilight.

Bloggen i dag har lidt andet på programmet end lige mode.. men stadig nogle ikoner som florerer rundt i bylivet.
CHAI
Der er flere der har kontaktet mig efter jeg anbefalede Chai The på dåse fra Matas et andet sted på nettet. Rygtet går nemlig at det er selvsamme pulver Baresso bruger til deres udgave af Chai Cino. Alligevel er den nærmest umuligt at opdrive, jeg har selv tæsket igennem 10 forskellige Matas'er på jagt efter denne viderunderlige dåse. Skatten gemmer sig dog i Frederiksberg Centerets Matas er jeg blevet informeret af min evigt troværdige kilde, selvsamme som har købt mig bøtten i sin tid.
Bøtten indeholder 337 gram (man bruger 2 tsk fulde til en kop the), men det varierer godt til hvor mange kopper det bliver - men MUMS det er godt ! Den perfekte the laves ved halv mælk, halv vand og gerne piske mælk, så den får den helt perfekte cremede smag.

FASTELAVN
Hvorfor er det altid, at når man forsøger at være kreativ, så svigter fantasien ?
Ville gerne finde på et specielt fastelavns kostume, men kan kun komme på de sædvanelig sjove som mælkekarton..eller noget i den dur.. men vil også gerne kunne sidde ned.. Mon man ku lave en øl flaske hehe :P
ellers må jeg jo bare være kanin.. men synes det er lidt tamt :/ en fra min klasse fortalte mig at hun var kommet som vindureklasse: en masse vandballoner pustet op og sat på tøjet og så en grøn hue på - dét er faneme fedt :D
Eller hvad med Wall-E ? Finde en papkasse.. men ved ikke helt hvordan man så sku præcisere det.


TWILIGHT

Nu har jeg fået "kæmpet" mig gennem alle 4 bøger og set filmen 4 gange, og jeg har stadig ikke fået nok. Mere eller mindre afhængig af Twilight. Filmen er som filmatisering af bøger normalt er. Den lever slet ikke op til standarten, og det er rigtig trist. Dialogerne er bizare og akavet og effekterne er tættere på dansk standart end amerikansk. På trods af det er der perfekt casting. Kemien mellem hovedrollerne(Kristen Steward&Robert Pattinson) redder hele filmen hjem. Med det salg det indtil videre har haft verden over, kan man kun håbe på at New Moon, der kommer senere på året, kan få et ordentlig budget !

Hvis du finder filmen fangede skulle du helt sikkert sætte en weekend af til læsningen af bøgerne. Lad dig blive opslugt af dette virkeligheds tro univers fyldt med drama og smukke mennesker - our favorite soap opera..with vampires..

Bonus fakta: Det danske band 'Blue Foundation' er med på Soundtracket med Eyes on Fire && Undrer du dig over, hvor du har set det lækre stykke kød Robert Pattinson før ? Han spillede somend Cedrick i Harry Potter 4.
5 kommentarer:

Julie sagde ...

Wuhu, det lyder slet ikke dårligt med det chai der! Hvad er prisen for det i Matas?

Tuggie sagde ...

# Julie

100 kroner for en bøtte ! Til gengæld er der også en masse i den.
Og har hørt man kan få specielt bestilt den til sin egen Matas, da der er så få der fører den.

Karoline sagde ...

God, jeg elsker også bare Twilight. Er igang med nr.4, men prøver at tage der roligt,, det er jo den sidste:/
Jeg må indrømme at jeg også var lidt skuffet over filmen, den havde jo en fantastisk bog at leve op til. Tilgengæld var Robert Pattinson helt fantastisk i rollen og Jeeez hvor er han lækker. Han har faktisk også lavet en af sangene til den. Jeg er helt vild med den, og hans måde at synge på. Den er et lyt værd ;-)

//Karoline

http://www.youtube.com/watch?v=un3xDuaHOpE (Never Think - Robert Pattinson)

Tuggie sagde ...

# Karoline

Jeg følte mig også helt tom, da jeg var færdig. Men til gengæld blev jeg uendeligt lykkelig, da jeg tossede lidt rundt på stephenie meyers hjemmeside, der ligger nemlig de første 12 kapitler online til Midnight Sun, som er Twilight bare fra Edwards øjne. Den er også skøn !

Helle sagde ...

Godt at høre.. har set filmen og synes den er helt fantastisk. Så jeg vil glæde mig til at læse bøgerne. Kan næsten slet ikke vente efter din lille anmeldelse.. :)

Related Posts with Thumbnails