torsdag, oktober 16, 2008

The One with the Hairbands


I dag konkluderede jeg at jeg simpel hen må indhente den seneste hårbøjle mode !
Jeg trådte et skridt baglæns efter min korte jubel over julestjerne hårbøjlen, da jeg så prisen. Jeg er altså ikke interesseret i at give over 1.000 kroner for en hårbøjle, no siir.
Men efter gensyn med Gossip Girl i dag (kææærlighed), måtte jeg endnu engang erkende at Blair Walldorfs stil er fantastisk :D I dette afs
nit havde hun det flotteste hårbånd på.. og det er selvfølgelig ikke til at opdrive - SÅ ! Mit nye projekt er at lave mine egne hårbøjler med pynt på, hvis det skal være med den facon ;)

Så i morgen lyder planen på at komme op på loftet og gennemrode mine gamle ting og finde mine satinstoffer frem. Mener at huske der er en lækker grålilla imellem der ville gå perfekt til BW-hårbøjlen, og stjernehårbøjlen ligner lidt en piece of cake..

Har jeg noget med hårbøjler pt ?

2 kommentarer:

Karoline sagde ...

Jeg har også selv ville lave en hårbøjle med en stjerne, men det skal lige siges at den er lidt svær fordi det er "blødt" stof, og så skal man bruge rigtig meget hvis den skal være stor.. Jeg fik min veninde, til at lave en til mig med noget bånd med ståltråd i kanten, det gjorde den nemmere at forme og holde styr på:)

Fed blog foresten(:
// Karoline

Tuggie sagde ...

# Karoline

Tusind tak !
Jeg har forsøgt mig både med kantebånd og silkebånd, og ja silkebånd er ret besværgeligt. Måtte stryge hver kant, men det blev meget fint alligevel. Til gengæld er kantebåndende nemme og giver også et rigtig fint resultat. Må lede efter dem med ståltråd i kanten, det lyder rigtig smart !

Related Posts with Thumbnails