fredag, august 14, 2009

Life being a soap addict.

SOAPSOAPSOAP


Gossip Girl
Starter 15. september og sendes hver tirsdag i USA.
Gad vide om Kanal 4 fortsætter med at sende Gossip Girl ?
I øvrigt danner Leighton Meester (Blair) par med co-skuespiller Sebastian Stan (Carter), som til gengæld hoocker up med Blake Lively (Serena) i serien - mon de to frenemies finder ud af det med hinanden bedre ?
Gossip Girl handler om en gruppe unge mennesker fra high society delen af N.Y.. Den er underholdende og fyldt med drama, lækre mennesker og lækkert tøj.

Ugly Betty
Sæson 4 begynder 25. september og sendes hver fredag i USA
Mon ikke at Tv2 kommer med på banen igen ?
Paula Abdul der lige er stoppet på American idol skal til gengæld gæsteoptræde i Ugly Betty og så ser det ud til at Betty nu bliver udstyret med en tand bedre stil.
Ugly Betty har snart kørt nogle sæsoner, men er stadig vældig underholdende. Betty er en kikset ung dame, som arbejder for det meget prestige fyldte modemagazin - Mode.

Supernatural
Sæson 5 begynder 10. september og sendes hver torsdag i USA. Supernatural har de sidste par år været sendt på Tv3.
Her lyder rygtet at Paris Hilton har en gæsteoptræden.. Håber ikke hun piller for meget ved Dean eller Sam - Dæmon ?
Supernatural er en serie om 2 brødre som bekæmper det onde - vi snakker dæmoner, spøgelser og hele molivitten. Den er spændende og brødrene er mumse lækre.

True Blood - Ny serie
Sendes hver søndag i USA, sæson 2.
I øvrigt, den kvindelige hovedskuespiller Anna Paquin (Sookie) kan du måske genkende ? Hun spiller Rouge i X-men triologien. Og Alexander Skarsgaard har jeg jo nævnt tidligere på bloggen :) De to hovedskuespillere, Sookie og Bill skulle danne par i virkeligheden også.
True Blood er den nyeste vampyrserie på linjen - dem ved vi jo der er mange af. Men denne her er overraskende god, på trods af den somme tider virker usammenhængende og sex er en stor del af det. Den mandlige hovedperson burde være lækre. Det ville ellers passe til hans rolle. Men serien er spændende.

Weeds
Sendes hver mandag, er ved sæson 5.
Weeds er en underholdende serie som handler om noget så bizart som en forstadsmor der efter sin mands død, forsøger at forsørge sin familie ved at sælge hash.


The Hills
Sæson 6 vender tilbage den 29. september nu med Kristen Cavalari (Laguna Beach) i hovedrollen. Jeg håber I har været inde og se traileren, for den er nervepirrende. Lauren vil helt sikkert være savnet.
Lauren til gengæld vil være at finde på den næste sæson Americas Next Top Model. Tyra Banks har nemlig bedt hende om at overtage stolen ved siden af Nigel Barker (som i øvrigt er mindre fashion-photografer end undertegnet. De eneste modeshots Nigel har taget er dem som han tager i showet ! Men en hottie er han da). Rygtet lyder også at Kim Kardashian også skulle optræde som gæstedommer på showet i kommende sæson af ANTM.
Det ser allerede ud somom at Stephanie Pratt og Kristen Cavalari kommer godt ud af det med hinanden, og så den ene halvdel af Speidi præget forsiden af Playboy, hvilket de begge er *meget* stolte over.
The Hills har været sendt i et par år på MTV og har de første 5 sæsoner omhandlet Lauren Conrad. Det er en reality serie om unge menneske relateret til mode, PR og high society livet. Der er masser af drama og underholdning. Som skrevet ovenover byder den nye sæson på en stor omvæltning, da hovedpersonen har valgt at trække sig.

The City
Sæson 2. vil gå igang den 29. september (og derfor vil den kunne ses på mtv.com den 30.) Dog bliver denne sæson uden Erin, som har valgt at droppe fra.
Da Whitney Portner valgte at forlade The Hills og flytte den store by, startede hun sin egen serie - The City. Første sæson var en smule roddet og uoverskuelig, men den søde Whitney har alligevel fået stor opbakning og sæson 2 ser lovende ud. The City er meget i stil med The Hills. Reality serie med masser af drama.
How I met your mother
Sæson 5 starter den 21. september, sendes hver mandag i USA. Bliver sikkert sendt på Tv3.
Hvis du ikke endnu har opdaget HIMYM så har du travlt ! Serien er det sjoveste på tv du vil finde og handler i bund og grund bare om 5 venners venskab og oplevelser. Humoren er gennemført og genial lige fra den kiksede reporter Robin til forføreren og manden-der-overtaget-verdensherredømmet Barney.

Fangerne på Fortet
Starter her snart - i slutningen af august med en masse kendiser på Tv3.
The Mentalist
Sæson 2 starter den 24. Sæson 1 har været sendt på tv3.
Patrick Jane er hovedpersonen i The Mentalist. Han er hypnotisør og samarbejder med politiet i mange sager. Serien er original med mentalist indslaget og stadig underholdende.

Bones
Sæson 5 starter den 21. september og sendes hver mandag i USA. Plejer at køre på Tv3.
Handler om retsteknikkere, som ud fra lig skal finde ud af identitet og dødsårsag mm. Serien er både sjov, spændende og i bund og grund meget underholdende.

Americas Next Top Model
Nu har jeg afsløret lidt ekstra om ANTM under The Hills. Sæson 13 starter den 9 . september og sendes ellers hver onsdag, i USA.
Denne sæson er koncentreret om lave modeller (ih lige noget for mig).
Du kan se dem alle her

Futurama
Serien er genoptaget efter 7 års ro
Futurama er en tegneserie-serie som startede en god tand år tilbage. Den er lavet af samme mand som bag The Simpsons. På trods af stor opbakning bag serien valgte manuskriptforfatterne at stoppe den efter 5 sæsoner. Men heldigvis er de nu - 7 år efter, valgt at genoptage den. Det er stadig uvist hvornår den rammer skærmen.


P.S. (as in Twilight Saga)
Det er afgjort nu. Kristen Steward og Robert Pattinson danner par ! Rauw, dét var på tide.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

god start

Related Posts with Thumbnails