søndag, juli 05, 2009

The One With Sale, Dresses, Shorts, Perlebeads (rørperler) jewlery. Awesome stuff.

ENDNU en gang skulle Dankortet misbruges. Det er jo ikke udsalg for sjov, vel ? ;)


Den ene kjole(lilla, Samsøe Samsøe)fra tidligere blog fandt jeg til halv pris på udsalg - yeees. I blandt shoppeposerne var også en fin turkis kjole fra Second Female som kan sættes på forskellige måder.
Jeg faldt over de fineste og blødeste, lakse farvet chinos fra Dr. Denim.


De går skide godt til min grå Samsøe Samsøe og min ASOS halskæde. Looket er meget stilet og i byen blev jeg bedømt til at være 5-8 år ældre end normalt, fedt fedt fedt !
Jeg har også endelig fået taget et billede af min berygtede ASOS halskæde, som er nævnt adskillige gange på bloggen. Den er et favorit eje af mit.

Jeg har også bestilt et massivt Plexi armbånd fra Mensch i Peder Hvidtfelts stræde i København. Har fået skrevet mig navn (Sara) og så i neonpink. Tror det bliver top fedt, men skal vente 3 uger mere på at modtage det :( Glæder mig til at poste billede !
Jeg sidder og venter i spænding på der kommer udsalg hos Tatty Devine (http://www.tattydevine.com/). De laver de fedeste plexi smykker (ja, jeg har i længere tid haft et flip med plexi) og jeg skal have købt de sorte vinger og hjerte-lollipop halskæden - som set på Katy Perry.
Nu vi er ved accessories har jeg forelsket mig i Adidas' Candy kollektion. De fåes i fedeste farver og til billige priser (50 %) på uniwatches.

Nå men tilbage til mine udsalgs gevinster. Fandt de sødeste Dr. Denim shorts.
De kan virkelig anbefales. De er sååå dejlige at have på. Så gik jeg lidt amok i mit forsøg på at finde hvide t-shirts. Levis laver nogle dejlige og velsiddende i ægyptisk uld. Mmmmmh de er skønne. I 'På Loftet' (som er en fantastisk butik på Fisketorvet, men originalt fra Århus), fandt jeg en fed t-shirt. Mange af tingene var godt nok ikke på tilbud. Heller ikke min lækre, lange uld cardigan fra Minimum, som har en nuttet lille detalje i nakken med krølle effekt. Den er perfekt til de kølige aftner.
Mit sidste hit var en mini Fjeldræv i blå. Den er perfekt i størrelsen og ærlig talt, lidt nuttet. Barnlig og praktisk på een gang.


Alt i alt fik jeg købt en frygtelig masse ! Er dejligt når man kommer på udsalg og faktisk kan finde en masse ting man er vild med <3Jeg har indledt min ferie med at være kreativ.
Endelig fik jeg taget mig sammen og lavet den hårbøjle jeg har pønset på i måneder.
Den var hurtigt klaret med lidt blomster fra Tigeren og lidt lim.
Et af mine nye projekter er rørperle smykker. Jeg har startet med at lave en Mario, bare for at være lidt nørdet.
En grøn Rudolf som set i Flying A. && forskellige invaders figurer.


For et stykke tid siden havde jeg en fed internet handel på Trendsales. Tror at tubekjoler er det helt store hit i år. De viser hud på en forførende, men uskyldig måde. Jeg fandt en kjole og en shortsdragt fra Forever21, som jeg fik til ingen penge. Begge dele sidder så flot. Elsker gode handler.

2 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Kan super godt lide din halskæde - den er virkelig fin!!

/Jeanett
http://jeanettd.blogspot.com

Maria Stec sagde ...

Haha, shop amok :D Jeg kender det alt for godt selv, hihi, og selvom det er slemt og forkert, så kan man ikke lade være, for der er intet bedre end at shoppe ;D

rigtig fede ting du har købt dig!!! :D

venligst maria.

Related Posts with Thumbnails