mandag, august 23, 2010

Sjusbar - jeg elsker dig


I dag står den på oprydning. Har jeg nemlig ikke fået taget mig sammen til i sidste uge. Pudsigt nok for indtil da havde jeg rengjort manisk hver dag for at have noget at lave. At slippe for at tænke. Jeg er nemlig blevet kæresteløs. Ja. som i single. Jeg har ikke været single i lidt over 5 år.. er vist bare en af dem der knuger en fyr til mig når han kommer i nærheden og beholder ham som min.
Men følelserne var der ikke flere tilbage af.
Og det er jo fint nok.
men hvad helvede gør man når man har en andelslejlighed ?
og en kat ?
og man altid vil elske hinanden ?

Det har jeg stadig ikke fundet ud af. Og det har præget humøret de sidste par uger. Jeg har ikke rigtig taget stilling til hvordan og hvorledes. Men jeg har det godt nu. Den der knugende tomhed og ensomhed er i hvert fald væk for en stund.

I lørdags var jeg på Sjusbar, så jeg vil gerne lige komme med en lille kærlighedserklæring til Sjusbar. For holddakæft man jeg elsker Sjusbar !!!
Der er billigt, søde fyre og god stemning.
Havde dog også et 10 minutters besøg på Oskar oppe ved Rådhuspladsen, men efter en hel dag med Gay Parade havde jeg ærlig talt brug for at finde nogle lækre fyre som ville synes jeg var interessant. Så Sjusbar tog vi på. Med et lille besøg forbi Basement også.
Men Basement er så til gengæld slet ikke et sted for mig.
Der var kun 16-årige (læs: okaj, de kan måske godt liige have været de 18, men unge - det var de dælme), det var småt uden mulige siddepladser og så var rygning tilladt. Nu er det ikke fordi jeg skal pryde mere på ryger-hetzen, men jeg holder sgu af når der ikke er røg over det hele. Mest fordi at nu snart flere år uden konstant røg gør at mine lunger og øjne ikke synes det er så sjovt. Derudover var der bare ikke nogle søde fyre som lige var mums for mig.
Så tilbage på Sjusbar.

Kom hjem kl. 6 om morgen, tog lige 4 timers søvn for så at finde noget mad førend jeg skulle ud og deltage i demo'en Walk & stop traffic, som var for anti-trafficking. Bodyshop donerede 30 kr. pr deltager. Og selvfølgelig endte vi ude i det der møgvejr af en monsun der lige dukkede op i halvanden time.

Men NU er det mandag. Tømmermændene er væk. Lejligheden skal ryddes op. Og Sara. ja altså mig. Hun ska være glad igen.

Pas på liv. her kommer jeg.

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Kender det godt lidt. Meget måske.
Min kæreste er også lige flyttet - vi kommer dog stadig sammen, men kommer til at bo i hver vores del af landet de næste 100 år - og jeg sidder også tilbage med lejlighed og kat, og hvad fanden skal man lige gøre? Jeg ved det i hvert fald heller ikke, men det bliver heldigvis lettere hver dag.
Stort knus fra mig <3

Tuggie sagde ...

åårgh dejligt med cyberkram ! Tak !

Det er faneme hårdt :/ men det ska nok gå

Related Posts with Thumbnails