fredag, maj 28, 2010

Åh at rejse og flytte og male med en killing under armen


Nettet i Wien virkede selvfølgelig ikke, men turen var rigtig god. Vil dog lige påpege at jeg aaaldrig nogensinde ska bo 5 piger i een lille lejlighed med kun et badeværelse igen. Kaos ! :D

Tog nogle fantastisk fede grafiti billeder i Wien som jeg poster senere samlet !


Weekenden efter hjemkomst fra Wien flyttede jeg. Jeg forlod kollegiet ude i NV og bragte alle mine ting ind til min nye lille 2-værelses ved søerne. Og så gik et større projekt igang. Køkkenet var laksefarvet, toilettet brun-bordeaux, stuen vissengrøn og soveværelset rapsgult. Så frem med alverdens malerbøtter og så gik jeg ellers igang. Er næsten ved vejs ende og når jeg er skal jeg nok lige poste lidt billeder af det kære lille hjem.

Sidste weekend skete det så endeligt. Det jeg har ventet på i årevis. At få kat igen.
Gennem Facebook fandt jeg en sød kvinde der havde et kul killinger hun skulle af med og her fik jeg denne lille laban:


Han hedder Diesel og han er fantastisk. Fantastisk klodset, fantastisk hyper, fantastisk puttetrold. Han er bare skøn. og utroligt nem at have af gøre med.

I næste uge tager jeg til Jylland i en uge med studiet og kigger på lidt geologi og klima og ugen efter drager jeg mod Norge i 2 uger ! også med studiet.

Oveni det hele har jeg ikke haft trådløst net. Det er bestilt, men Fullrate insisterer på at være 3 uger om at levere ! What can you do. Derudover har jeg ligget syg den sidste uges tid. Ret træls.

I dag har jeg til gengæld fundet noget trådløst net i nærheden uden kode på og det kan man jo ikke andet en udnytte til at tjekke sin mail, facebook og surfthechannel haha :P

Ej. Jeg har det godt. Og har en masse at fortælle.. Har sikkert glemt halvdelen allerede ! :D

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Juhu, du er tilbage! :)
Hvor lyder det hele bare fantastisk, og tillykke med missen også!

Tuggie sagde ...

Tusind tak Lea ! :D it's good to be back

og tak tak tak. Han er skøn den kattemisser

Related Posts with Thumbnails