lørdag, juli 25, 2009

The One with Shoes, new Bag and The Last House on the Left


Fredag aften blev brugt på en tur i biografen. Det lykkedes mig at overtale Michael og Jonas til at vi skulle se gyser (hvilket jeg normalt ikke vil - og Jonas ikke tør), så spændingen var allerede lagt. Vi skulle ind og se The Last House on the Left.
Film manuskriftet er skrevet af Wes Craven, som også er bag Nightmare on Elm Street serien, The Hills have eyes og Scream trilogien. Han har også været med at skrive filmen som først blev filmatiseret i 1972(derfra første billede) den er faktisk et remake.
Filmen efterlod mig med en følelse at taknemlighed. En taknemlighed for at alle andre film er så gode. Nogen gange skal man bare se en dårlig film, for at andre film virker fantastiske.

Historien var faktisk fin nok:
En unge pige tager i sommerhus med hendes forældre. Hun tager over for at besøge en veninde og sammen tager de hjem til en fyr de møder i byen. Stille og roligt. Men så kommer hans far og onkel hjem. Og de er psykopater ! Den type der render rundt og slår mennesker ihjel, helt uden grund (yeah, you know the kind).
Og nu er de tilfældigvis også eftersøgt (på trods af at de bare render rundt i byen frit). Så pigerne kan ikke bare få lov til at gå. De kidnapper dem og mishandler dem. Veninden dør og den anden stikker af ved at svømme, men bliver skudt.
Psykopat familien ender så ude i en skov under et stort uvejr uden bil og slår derfor vejen forbi det nærmeste hus for at syge ly - dddd - det er tilfældigvis den unge piges hus, med hendes forældre indeni ! O M G. Slutningen vil jeg lade i det uvisse, men se ikke filmen med forventning af gyser. Og lad dig ikke forvirre af den forholdsvis gode IMDB rating (den ha fået 6,9 på IMDB, til sammenligning har Hook, den der gamle børnefilm, kun fået 6,1 hmf). Den er sådan set sjov nok filmen. Men mest fordi den er virkelig bizar. Dårligt skuespil og mærkeligt manuskript. Så herfra får den 1/6 stjerner. Bare for den gode underholdning.

Til gengæld vil jeg gerne lige flashe mine nye køb.
Fandt forleden da endelig nogle lækre gladiator stilletter som jeg kunne passe. Har ret så små fødder. Jeg elsker dem. De sidder simpelt hen så dejligt.
Jeg fandt også en clutch/bytaske - som jeg også har gået og manglet. Nedsat fra 500 til sølle 100 kroner MUMS.Sko 299 kr hos DOPE
Clutch 100 kr hos Selected Femme

1 kommentarer:

Brigitte sagde ...

Hahaha tak for det underholdende resumé!

Related Posts with Thumbnails